Aanleggen kunstgras

Kies voor Kunstgrasgigant voor het laten aanleggen van kunstgras! Omdat wij samenwerken met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf is het laten aanleggen van kunstgras door Kunstgrasgigant een uitstekende keuze. U hebt wat betreft het laten aanleggen van kunstgras de keuze uit het monteren van kunstgras waarbij u de voorbereidende werkzaamheden zelf doet of u doet het voorbereidende grondwerk en het monteren van het gras laat u volledig door ons uitvoeren.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Aanleggen van kunstgras op vele locaties

Kunstgrasgigant heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras op vele verschillende locaties. Omdat wij het grootste assortiment kunstgras hebben, vindt u voor iedere locatie en toepassing geschikt kunstgras in een van onze vijf vestigingen:

  • Voor gemeentes leggen wij speelveldjes aan.
  • Voor particulieren leggen wij kunstgras aan in tuinen, op balkons en op dakterrassen.
  • Voor sportverenigingen leggen wij voetbal- en hockeyvelden en golfbanen aan.

Vraag een offerte aan!

Showterrein

Voor het aanleggen van kunstgras kiest u voor Kunstgrasgigant! Op ons showterrein ligt ons ruime assortiment tentoongespreid zodat u deze in de praktijk kunt bekijken en voelen. Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden door het gebruik van zowel korte als lange sprieten en zogenaamd mosdraad die de illusie van een enkel bruin sprietje wekt. Kom langs op een van onze vestigingen en ervaar het zelf!

Wij heten u graag welkom op een van onze vestigingen als u kunstgras wilt aanleggen! Of neem contact op voor meer informatie!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven