Gekleurd kunstgras

Home » Gekleurd kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Antraciet, zwart, blauw en groen, voor gekleurd kunstgras gaat u naar de Kunstgrasgigant. Bezoek een van onze vestigingen in Ridderkerk, Lisserbroek, Delft, Werkendam of Koudekerke en laat u verrassen door ons gigantische assortiment en onze scherpe prijzen!

Gekleurd gras: snel en eenvoudig te leggen op elke gewenste locatie

Wilt u wat anders met uw tuin of wilt u een zachte ondergrond op uw boot? Kies voor gekleurd gras van de Kunstgrasgigant! Ons gekleurd kunstgras is van uitstekende kwaliteit, is zeer duurzaam en u legt het gras bovendien snel een eenvoudig op elke mogelijke locatie. Daarnaast kunt u kiezen uit vele verschillende kleuren waaronder:

  • Groen
  • Antraciet
  • Oranje
  • Bruin
  • Blauw

Onze kunstgrassen kunt u voor elk doeleinde gebruiken, zowel voor sporten en recreatie als voor de sier!

Bezoek onze couponhal

Bij Kunstgrasgigant vindt u altijd het gekleurde kunstgras dat u zoekt. Onze kunstgrassen zijn van uitstekende kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Bezoek ook eens onze couponhal: hier bieden wij restpartijen aan van diverse soorten kunstgras verkrijgbaar voor een extra scherpe prijs. Indien gewenst kunnen wij het kunstgras van uw keuze voor u op maat snijden. Al onze vestigingen zijn voorzien van een couponhal. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten, prijzen en onze openingstijden!

Gekleurd kunstgras voor een scherpe prijs: kom langs in een van onze vestigingen!

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht