Kunstgras Elspeet

Home » Contact » Vestiging Elspeet

Vestiging Elspeet

Grote couponhal Kleine couponhal Servicepunt

*Servicepunt van KG Apeldoorn (Elspeet)

Adres

Schotkampweg 159
8075 RD  Elspeet

Openingstijden

Let op: uitsluitend op afspraak geopend!

Onze verkoopadviseurs

Aart Davelaar
Verkoopadviseur

Kunstgras in Elspeet

Voor een uitgebreid assortiment aan kunstgras om te laten leggen in de omgeving van Elspeet, Gelderland heeft de vestiging van Kunstgrasgigant in Apeldoorn precies wat u zoekt. Wij hebben naast een ruim aanbod, ook zeer scherpe tarieven. U kunt bij ons in Elspeet, Gelderland diverse soorten kunstgras kopen voor het aanleggen in uw tuin. Wilt u kunstgras voor het sporten, voor op het balkon of voor uw kinderen om op te spelen? Maak dan een afspraak, kom langs in onze vestiging in Gelderland en neem uw kunstgras direct mee of laat het aanleggen door ons als leverancier!

Kunstgras voor diverse toepassingen kopen bij de leverancier in Elspeet, Gelderland

Bent u op zoek naar mooi, groen kunstgras om te laten leggen dat niet van echt gras te onderscheiden is of wilt u liever kunstgras kopen met een andere kleur en dit aanleggen bij u in Gelderland? De specialisten van de Kunstgrasgigant denken graag met u mee over de beste en meest voordelige oplossing voor uw situatie. In al onze vestigingen hebben wij showrooms met kunstgras, ook die nabij Elspeet, waar u een deel van het assortiment kunt bekijken. Dit geeft namelijk een beter beeld dan een proefstukje. Ons aanbod kunstgras dat wij kunnen aanleggen in Gelderland bestaat onder andere uit:

  • Gras voor op het balkon/(dak)terras: door de korte spriet is deze soort goed schoon te houden en goed afwaterend.
  • Speelgras/siergras: zeer geschikt voor spelende kinderen, klein of groot.
  • Sportgras: ideaal voor intensief gebruik.
  • Siergras luxe: geschikt voor gebruik in de (sier)tuin.
  • Gekleurd gras: gras hoeft niet enkel groen te zijn. Daarnaast staan de gekleurde varianten erg mooi in bijvoorbeeld een serre.

Voor elk budget en voor elke toepassing het juiste type kunstgras

Wij bieden niet enkel voor diverse toepassingen kunstgras aan, wij hebben ook voor elk budget een oplossing. Door onze couponhal met fabrieksrestanten kunnen wij ook klanten met een kleiner budget helpen. Hierdoor heeft u genoeg keuze bij het kopen en laten leggen van uw ideale kunstgras bij de leverancier in Elspeet, Gelderland.

Maak een afspraak en kom bij ons langs

Onze vestiging in Elspeet is het servicepunt van Kunstgrasgigant in Apeldoorn. Wij zijn alleen op afspraak open. Wilt u een afspraak maken om langs te komen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 23392335 of stuur een e-mail naar elspeet@kunstgrasgigant.nl. Onze vestiging is gevestigd op een paar minuten van het centrum. Binnen vijf minuten bent u op de Schotkampweg om uw nieuwe kunstgras te kopen en aan te laten leggen door dé leverancier in Gelderland.